Links.

Selv om man engang i mellem kan få lyst til at tiden står stille - er det bestemt ikke tilfældet inden for garn og strik. Aldrig har der været et større udbud af garn og opskrifter.
Før købte man garn og opskrift sammen - det er stadig helt normalt, men mange sælger strikkeopskrifter alene.
Meget let - bestem, hvad du har lyst til at strikke, betal og download opskriften - så kan du hente garnet her, smart for alle parter.
Der findes med garanti flere sider, men her er forslag til gode sider. Rækkefølgen er tilfældig.

Uldklumper.dk  Et forholdsvis nystartet firma, der laver fine strikkeopskrifter , mest til børn, men også til voksne.

Leknit.dk Lene Holme Samsøe's nye hjemmeside, med salg af enkelte strikkeopskrifter til download - der er endnu ikke så mange at vælge mellem, men jeg er sikker på Lene arbejder på flere.

Minimaknit.com Det er hovedsagligt strikkedesigns til børn, der er at finde i MinimaKnits univers, men der er grobund og tonsvis af ideer til egoprojekter på sigt. Alle opskrifter er lavet med kærlighed til børnene, som skal bære klæderne og til garnet. Og til at det andet skønne som strik fører med sig.

Jordemoderstrik Bag Jordemoderstrik gemmer sig en Københavnsk jordemoder.  Over 30 hækle- og strikkeopskrifter mest til børn, men der er også opskrifter til voksne.

Knitting for Olive  en kreativ familie virksomhed med mange gode ideer. Opskrifter til baby, børn og voksne.

Hanne Larsen strik  fine opskrifter til voksne, børn , baby og bolig.

Filcolana En af mine absolut yndlingssider med opskrifter til det hele.

Mille Fryd knitwear   Skønne opskrifter - det er her du bl.a. finder den populære sorbetcardigan og Camilleblusen og mange flere opskrifter til baby, børn og voksne.

Camilla Vad  Her finder du strikdesigns til både voksne og børn.

Petite Knit   Du har måske strikket "Ingen dikkedarer" eller ihvertfald hørt om den. Det er Mette Wendelboe Okkel, der designer og udvikler strikkeopskrifterne, som alle er svære at modstå - papirudgave af opskrifterne her i butikken, plus flere opstrikkede modeller. 

Frida & Farmor  Annette Danielsen sælger opskrifter til baby. Ret smart, da Annette alligevel strikkede til barnebarnet kunne hun ligeså godt skrive opskriften, det kommer så os til gode.

Hanne Thorsen design. Ualmindelig smukke, klassiske designs til børn, kvinder og som et særsyn også til mænd.

Lillestrik Opskrifter og strikkekit til børn, kvinder og bolig.

Geilsk med  modellerne med de helt specielle navne. Priserne på garnet er justerede og opskrifterne kommer stille og roligt til download, således de kan strikkes i netop det garn man ønsker. Opskrifter og garn er stadig her i butikken - til de nye prise.

Hyggestrik Også en af mine favoritsider. Lone laver fine designs med inspiration fra lidt af hvert, alle emmer af at hun ikke kan lade være.

Stines Varehus. Stine Hoelgaard Johansen står bag denne side, hvor der er opskrifter til børn, kvinder og mænd. Her er strikket, hæklet og hakket og nyt hver gang man kommer forbi.

Pixen.dk Opskrifter på interiør, til dukker, baby børn og kvinder - det er også en af dem, hvor det er svært at vælge.

Strikketøj.com Bag STRIKKETØJ finder du to Islandske veninder; Helga Jóna Thórunnardóttir og Guðlaug Ágústa Kjærnested.De er begge to passionerede strikkere og elsker de forskellige strikketeknikker, lækkert garn og smuk finish. I webshoppen finder du strikkeopskrifter (og måske nogle få hækleopskrifter), designet af de to Islandske veninder.

Mette Hvitved.dk Opskrifter til børn, baby, dukker, men også lidt til voksne.


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS