Gaardbutique Rosenlund.  hortensia

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges garn, filtsko, plaider og andre lækkerier, til de der søger lidt ud over det sædvanlige. 

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer.

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne med post dk. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen.

Efterårets arrangementer SE HER.

Igen i år har jeg en stand på Kreativ Fritid - Viborgmessen 2014. Det er den 5.-6.- og 7. september. Jeg er at finde på stand 59 (som sædvanlig) - det er i selve Tinghallen, aller, aller bagerst. Det vil være hyggeligt, hvis du kommer forbi. Se evt mere på www.midtjysk-viborg-husflid.dk
Jeg stiller op til messen torsdag den 4. september, og lukker derfor kl. 14.00 den dag. 

Forskellige pulsvarmere
Det kan godt være lidt småkoldt for fingrene på cyklen om morgenen - det er der heldigvis råd for, der er et stort udvalg af forskellige pulsvarmere, fingerløse handsker, halvvanter, ja you name it.

 

Crepis
Crepis hedder denne fine, lille cape, som Karen har strikket. Der er brugt tre forskellige garner . Opskriften findes på www.filcolana.dk, som virkelig har fået en flot hjemmeside med rigtig mange skønne strikkeopskrifter. Og garnet - ja, det henter du her.

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag 14.00 - 20.00
Torsdag 11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS