Gaardbutique Rosenlund.

 ValmuerValmuer står lige nu som et sikkert sommertegn lige udenfor butikken, bag bænkene, hvor ingen går. Flere kunder har fået frø med, så mon ikke de også står rundt omkring, så spreder lidt sommerstemning.

Gårdbutikken holder lukket hele juli måned- åbner igen mandag den 3. august.

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men der er også et udvalg af filtsko, plaider, smykker og andet guf, til de, der søger lidt ud over det sædvanlige. 

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer.

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne med post dk. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen.

 

OBS: Gårdbutikken er ferielukket hele juli måned !!!

 

Strikkecafe på Hobro Bibliotek - se mere HER
Skind -
se mere HER

 

 Ferie strik I ferien må man gerne starte på et nyt strikketøj. Skønt jeg ikke mangler strikketøj, sprang denne kjole i Dansk Pelsuld lige på pindene. Nogle kan ikke strikke med uld i sommervarmen, synes nu det går helt fint, faktisk nyder jeg det i fulde drag.

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS