Gaardbutique Rosenlund. 
Juleroser

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men også et udvalg af plaider, strikkeskåle, smykker, tørklæder og andet guf, med tilknytning til garn og strik.  

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale, kvalitet og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer. 

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen

Hele 2 dage lukket i maj, nemlig torsdag den 10 (kristi himmelfartsdag) og mandag den 21. (2. pinsedag).

Strik-inn den 29 maj kl 19.00 - Se  HER  for mere info. Tilmelding nødvendig.
Sidste aftenarrangement her i butikken inden vi helt går i sommersvingninger. Forhåbentlig en hyggelig aften, hvor man også har mulighed for at lære lidt nyt. Ses vi? Desværre ikke flere pladser.

Lørdagsåben den 9. juni 10 -15.

Ferielukket hele juli måned klar igen 2 august.

Simplicity Simplicity
Simplicity Simplicity
Simplicity Simplicity
 
Det kan vist ikke skjules, at denne sweater/bluse er ret lækker. Og fordi der lige er mulighed for at vise den i to farver, skal I ikke skånes. Den er strikket i det skønne, bløde garn Tibet lavet af ulden fra yakokser - Faktisk skal man føle på den, for at forstå hvor blød og let den virkelig er. Det er svært at se på billederne, men der er en fin feminin snoning på raglan kanten.

 

  Der er mulighed for at "like" på Facebook - det kan gøres lige her.  Facebook

 

Skind  Nye vaskbare lamme- og fåreskind   - stadig mange at vælge mellem. 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS