Gaardbutique Rosenlund. 

Thors sweater Thors sweater
Thors sweater strikket i Yaku. Så fin til en lille dreng. Opskriften er til str 1 - 2 - 3 år.  

 

Lige nu er der rigtig mange fine udgivelser af strikkebøger/hæfter - det kan være svært at vælge, og svært at undvære nogen. Se lige her nogle af de nyeste udgivelser, som alle er at finde her i butikken.

Nordic - dansk børnestrikLige hjemkommet er denne skønne strikkebog med strikkeopskrifter (16 - 21 stk) til børn fra 0 - 6 år. Det er fine modeller Trine Påskesen har designet, søde fotomodeller. Det er Trines første bogudgivelse, lur mig om ikke hun er værd at følge.

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men der er også et udvalg af plaider, strikkeskåle, smykker, tørklæder  og andet guf, til de der søger lidt ud over det sædvanlige.  

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer. 

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen. 

Lørdagsåben den 7. oktober kl 10.00 - 15.00.
Jeg vil glæde mig til at vise nyt garn, nye bøger, gode tilbud, kaffe , snack m.m.m
Håber vi ses - velkommen.

 

 Der er mulighed for at "like" på Facebook - det kan gøres lige her.

 

SkindVaskbare lamme- og fåreskind   - stadig mange at vælge mellem. 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS