Gaardbutique Rosenlund. 
Juleroser

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men også et udvalg af plaider, strikkeskåle, smykker, tørklæder og andet guf, med tilknytning til garn og strik.  

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale, kvalitet og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer. 

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen. 

OBS - OBS Lukket torsdag den 26 april

Alle ønskes en rigtig god Bededagsferie.

Lørdagsåben den 5. maj 10 -15.

 

SedimentumSedimentum Et enestående tæppe til baby, barn eller som knæplaid. Fine patelfarver, men farveudvalget er fint, så vælg selv.


 
 Der er mulighed for at "like" på Facebook - det kan gøres lige her.  Facebook

 

Skind  Nye vaskbare lamme- og fåreskind   - stadig mange at vælge mellem. 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS