Gaardbutique Rosenlund.

 
Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men der er også et udvalg af filtsko, plaider, smykker og andet guf, til de, der søger lidt ud over det sædvanlige. 

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer.

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne med post dk. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen.

Desværre, gårdbutikken er lukket mandag den 18 januar 2016.

Godt nytår allesammen, håber I har haft en dejlig jul og stille og roligt er kommet godt ind i 2016. Nu banker hverdagen på igen, og det kan vi lige så godt vælge er dejligt, der er ihvertfald ikke noget at gøre ved det.
Jeg er /var virkelig i tvivl om hvad der skulle pryde forsiden. Synes ikke der var noget der bød sig til som den første. Valget faldt derfor på Boppelippilop en "enkel og mundret" titel på et af de seneste udspil fra Geilsk. Den er under opsejling, så der kommer en model, der kan nusses ved og prøves, men som det før er sagt er der lidt produktionstid. Opskrift og garn er klar i butikken. Strikkes enten i ren uld eller i bomuld/uld. Mange skønne farver at vælge mellem.

 


Boppelippilop 

 

 

 

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS