Gaardbutique Rosenlund.  

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges garn, filtsko, plaider og andre lækkerier, til de der søger lidt ud over det sædvanlige. 

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer.

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne med post dk. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen.

Butikken er lukket mellem jul og nytår.

Mht. arrangementer i gårdbutikken - det bliver jo svært at komme efter aftenen med Hanne Pjedsted. Flere har spurgt om hvornår og hvad der sker. Der er lige pause resten af året.  

 

Min overgangsfigurGarnlys  

JuletræEn kort info om hvad der rører sig lige nu.
På mine strikkepinde sidder lige nu Overgangsfigur i tynd uld fra Geilsk - den er svær at slippe.
Har I set garnnøglelys før? Jeg har ikke før jeg fik dem foræret, nænner næsten ikke at brænde dem.
Der er fældet et udvalg af juletræer, og der er pakket bundter af pyntegrønt - så det kan du også få med, når du alligevel skal have garndepoterne fyldt op.


 

 

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag 14.00 - 20.00
Torsdag 11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS