Gaardbutique Rosenlund.

  Julerosen
Nu går den rigtige vej !!. 

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men der er også et udvalg af filtsko, plaider, smykker og andet guf, til de, der søger lidt ud over det sædvanlige. 

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer.

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne med post dk. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen.

30. januar udkom disse 2 strikkehæfter, og de er selvfølgelig også til salg, her i butikken.

Mormors kolonihavehus  TrompetTulle og de andre Tumlinger

 

Mormors kolonikavehus indeholder:

6 sommerlige strikkeopskrifter til kvinder.
7 skønne madopskrifter til alle med appetit.

Det bliver spændende med et mix af strikke- og madopskrifter. God ide !!

Strikkeopskrifterne står Anette Danielsen for og madopskrifterne er af Anne Styrbech.

 

 

 

TrompetTulle og de andre Tumlinger indeholder
8 strikkemodeller til drenge og piger fra 1-3 mdr til 3-4 år.
Ninette Hartwig er kvinden bag, og det kan røbes at modellerne er enkle i snit og opbygning, med tanke på finurlige finesser og designmæssige detaljer. 
Der er vægtet variation i strukturer, strikkeretninger og faconer. Altid med focus på et minimum af montereringsarbejde (det er det vi skal frem til).

 Det er vigtigt at have gang i flere strikkeprojekter på en gang !! Og hvorfor så det ? Hav noget man kan se fjernsyn til, noget der kan lyttes til lydbøger til, noget der kræver god musik, og noget der virkelig kræver fordybelse. Unn Søiland, som er den norske kvinde der for mange år siden designede, det verdenskendte "Mariusmønster", havde altid et strikketøj i bilen, så strikkede hun, når hun holdt for rødt lys. Så galt er det ikke fat her, men jeg er netop startet på et køkkenstrikketøj. Det er "Blonden" et skønt tørklæde, strikkekit fra Lillestrik. Indtil videre egner det sig fint til køkkenstrik. Jeg kan lige tage et par pinde, når jeg kommer forbi. Værre bliver det nok, når selve blonden (kanten rundt) skal strikkes 2 x 330 masker- så udnævnes det bare til fordybelsesstrikketøj - og lur mig om ikke et nyt udnævnest til køkkenprojekt.

Blonden Blonden "in spe". Blonden er forlængst færdig - hænger på ginen i vinduet i Se giraffen. Jeg har bare ikke haft mulighed for at fotografere. Og det er et skønt tørklæde.

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag 14.00 - 20.00
Torsdag 11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS