Gaardbutique Rosenlund. 

VM sjalStrikker du med på VM-sjalet?
Bente Geil har lavet opskrift på et sjal, der egner sig fortrindligt til VM. Om du er fodbold interesseret eller ej. Det vil sige, at borten på sjalet, som ligner små fodbolde bliver først tilføjet opskriften til 8-delsfinalerne den 30. juni. Du kan sagtens nå at være med. Se evt. mere på "Os der strikker os gennem VM"

Gaardbutique Rosenlund er en rigtig gårdbutik. Vores gamle stald er gennemrestaureret og fungerer rigtig fint primært som butik, men også som møde-, undervisnings og festlokale. Det er herfra der sælges primært garn, men også et udvalg af plaider, strikkeskåle, smykker, tørklæder og andet guf, med tilknytning til garn og strik.  

Udbudet af garn er enormt - jeg har forsøgt at samle, hvad jeg selv finder interesant indenfor materiale, kvalitet og design. Her er god plads, mulighed for at prøve modeller i rolige omgivelser. Fælles  for garnet er høj kvalitet og rene materialer. 

Vores besætning af gotlandske pelsfår fornægter sig ikke - derfor vil det være åbenlyst for de fleste, at alt fra disse dejlige dyr, står mit hjerte nær. Uld, garn, skind og kød. 

Passer åbningstiderne ikke, kan et andet tidspunkt evt. aftales. Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales. Har du ikke mulighed for at komme til butikken, sender jeg gerne. Som sådan har jeg ikke netbutik, men send en mail eller ring, og når pengene er overført til aftalt konto, sender jeg varerne afsted.

Derudover er der vores lille vejbod, hvorfra der hver dag sælges kartofler, løg og andre af gårdens afgrøder. 

God læselyst på siderne og velkommen i butikken.

Venlig hilsen Margrethe Seiersen

 

Ferielukket hele juli måned klar igen 2 august.


AubergineAubergine hedder denne vidunderlige cardigan - i opskriften er den strikket op i farven aubergine. Garnet er Hjelholts 1- trådet uld. Enkel og alligevel med fine finesser.

 

 
 
 Der er mulighed for at "like" på Facebook - det kan gøres lige her.  Facebook

Skind  Nye vaskbare lamme- og fåreskind   - stadig mange at vælge mellem. 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS