De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Ribtrøje med hulmønsterRibtrøje med hulmønster  
Ribtrøje med hulmønster. Elegant ribtrøje strikket i Hjelholts merinogarn. Blød og varm.  

 

Sally priksjal Sally priksjal
Sally priksjal Sally Vidunderligt sjal/tørklæde i et skønt stjernemønster. 100% uld pakket i kit med 4 forskellige bundfarver at vælge mellem

 

Tibet tørklædeTibet tørklæde blødt, lækkert, varmt. Strikket i det skønne Tibet garn. Det skal mærkes, så kan man ikke lade være.

Halvvanter med gitterUundværlige er disse halvvanter med gitter. Ikke nogen ny model - den har været her før strikket op i Yaku. Her er den strikket i den tynde lamauld. Virkelig smukt resultat 

AubergineAubergine hedder denne vidunderlige cardigan - i opskriften er den strikket op i farven aubergine. Garnet er Hjelholts 1- trådet uld. Enkel og alligevel med fine finesser.

Helt klein Helt klein
Helt klein Helt klein Dette fine sæt kan næsten ikke hedde andet.
Bluse og bukser med variationsmuligheder strikket i Yaku, dejligt superwash behandlet merinould. Mulighed for at strikke i økologisk sommeruld.
Alt fra CaMaRose

 

Simplicity

Simplicity strikket i Yakokse uld - den skal faktisk mærkes, for den er så blød og let, og med et feminint snoningsmønster i raglanindtagningerne. En rigtig klassiker.

Stjernedrys Stjernedrys
Stjernedrys  er det passende navn til denne fine sweater.
Strikket i Pernilla. Her i farverne koks og Acacia. Modellen er både til voksne og børn. Lav din helt egen farvekombination - den kan kun blive flot.
 

 

Monas turbanagtige hue
Monas turbanagtige hue. Det er jo sæson for kolde ører og huer- her en hurtig model, der kan strikkes i alt garn, der ca passer til pind 5. Huen har en god pasform og kan let gøres mindre eller støre alt efter hvor meget hjerne, den skal varme. Synes du navnet "Mona" bliver lidt ofte brugt til hovedbeklædninger her på siderne, så er forklaringen, at flamingo hovedet hedder Mona, det er fabrikantens skyld.
RosmarinRosmarin hedder huen her. Blød og varm strikket i det dejlige garn Pernilla. Både til voksne og børn.
  

 

 


  

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS