De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Monas turbanagtige hue
Monas turbanagtige hue. Det er jo sæson for kolde ører og huer- her en hurtig model, der kan strikkes i alt garn, der ca passer til pind 5. Huen har en god pasform og kan let gøres mindre eller støre alt efter hvor meget hjerne, den skal varme. Synes du navnet "Mona" bliver lidt ofte brugt til hovedbeklædninger her på siderne, så er forklaringen, at flamingo hovedet hedder Mona, det er fabrikantens skyld.
RosmarinRosmarin hedder huen her. Blød og varm strikket i det dejlige garn Pernilla. Både til voksne og børn.

Retstrikket to farvet raglantrøje til baby
Til baby er denne retstrikkede trøje rigtig fin. Strikket i Hjelholts merino, som er et rigtigt "babygarn", der er ingen krads.

Guf Guf
Guf hedder denne søde model fra Hyggestrik. Jeg tror Lone tænkte på det lyserøde "guf" på isvafler - da den fik navnet.
Her er den strikket i Hjelholts merino en forholdsvis ny farve rosa, det bliver ikke mere lillepigeagtigt og det bliver ikke blødere.
 

 

Model Asta Model Asta
Kashmir Lux

Model Asta Strikket i Alpaca og 1 tråd af det fine Kashmir Lux.
Modellen er fra bøgerne Yndlingsstrik af Katrine Hannibal m. fl.
Feminin, varm, blød må være nøgleordene for denne.
dModel Asta

 

VuggestuesweaterVuggestuesweater Ja hvad er der at sige om den. En sweater til leg i vuggestue eller dagpleje strikket i dobbelt Yaku - blød merino superwash. Egnet til drenge og piger - alle kan bruge en sweaterFindes i størrelse ½ - 3 år. Kan også strikkes i Pima bomuld eller sommeruld. Der er fine muligheder for farvevalg, uanset hvilket garn man vælger.

Alfred Alfred drenge trøje strikket med en blanding af striber og mønster. Selve kroppen er strikket med et snoningsmønster der giver en fin enkel effekt. Ærmerne er strikket med et stribemønster med effektfarver. Trøjen kan fås i blå/hvid/gul eller koks/kaki/orange. tørrelse: 1 år, 2 år og 4 år

 

Shurdur
Shurdur fin sweater til de raske drenge (og piger). Strikket i det skønne Peruvian Highland - et garn der efter sigende næsten strikker sig selv.. Modellen kan strikkes i størelserne 2 til 10 år.

Dip Dye jumper Dip Dye jumper
Dip Dye jumper. Fin og blød jumper til de mindste med dip dye effekt..
Til venstre min model og til højre billede fra opskrifte.
Opskriftern er gradueret i størrelserne 1 år til 11 - 12 år. En rigtig lun feminin pigemodel strikket i det bløde Yaku garn
 

 

Københavneren

"Københavneren" - lige til at slentre rundt i på Nørrebro eller Vesterbro eller her i Jylland. Lang  cardigan strikket i Dansk Pelsuld. Den er stærkt vanedannende, når først den er prøvet på, er det en kamp at få den af igen.

Trøje med retriller Trøje med retriller
 Trøje med retriller  

 

 


 


 

  

 


  

 

 


  

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS