De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Ladies ChoiseLadies Choise  
Ladies Choise Strikkekit fra Familien Davidsen. Materialet er lammeuld med en følgetråd i Kashmir lux. Så fin og feminin med "afknappelig lomme". Slids bag er en lille fin detalje.

 

Krabasken Krabasken
Krabasken Krabasken En del af Filcolanas Holberg serie. Trøje strikket i alpakka og kid mohair i den skønneste beige farve, så mønsteret rigtig kan komme til sin ret. Vrangmaskerne er på retsiden, hvilket også er med til at give en god effelkt.

 

Strut vestStrutvest tilsyneladende kan man ikke få nok veste til de små. Her endnu en bedårende sag strikket i økologisk sommeruld fra CaMaRose. Ingen af dem er til at stå for.

Iben babyvestIben hedder denne søde babyvest strikket i et sødt mønster i  blødt superwash behandlet merinould - blødt og lækkert, lige til en skøn baby.

Sedimentum Sedimentum
Sedimentum Har været færdigt og i butikken et stykke tid.
Jeg er kommet i tvivl, om det er vist her på siden. Men det er et helt vidunderligt tæppe til baby, barn eller som en luxusplaid - og ikke mindst er det et fint mix af farver.
Strikket i Pernilla fra Filcolana.
 

 

Raglansweater i struktur strikRaglansweater i strukturstrik. En rigtig forårssag strikket i det bløde merinould. Meget klædelig og anvendelig halsåbning/krave.

Ribtrøje med hulmønsterRibtrøje med hulmønster  
Ribtrøje med hulmønster. Elegant ribtrøje strikket i Hjelholts merinogarn. Blød og varm.  

 

Sally priksjal Sally priksjal
Sally priksjal Sally Vidunderligt sjal/tørklæde i et skønt stjernemønster. 100% uld pakket i kit med 4 forskellige bundfarver at vælge mellem

 

Tibet tørklædeTibet tørklæde blødt, lækkert, varmt. Strikket i det skønne Tibet garn. Det skal mærkes, så kan man ikke lade være.

Halvvanter med gitterUundværlige er disse halvvanter med gitter. Ikke nogen ny model - den har været her før strikket op i Yaku. Her er den strikket i den tynde lamauld. Virkelig smukt resultat 
Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS