De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

VuggestuesweaterVuggestuesweater Ja hvad er der at sige om den. En sweater til leg i vuggestue eller dagpleje strikket i dobbelt Yaku - blød merino superwash. Egnet til drenge og piger - alle kan bruge en sweaterFindes i størrelse ½ - 3 år. Kan også strikkes i Pima bomuld eller sommeruld. Der er fine muligheder for farvevalg, uanset hvilket garn man vælger.

Alfred Alfred drenge trøje strikket med en blanding af striber og mønster. Selve kroppen er strikket med et snoningsmønster der giver en fin enkel effekt. Ærmerne er strikket med et stribemønster med effektfarver. Trøjen kan fås i blå/hvid/gul eller koks/kaki/orange. tørrelse: 1 år, 2 år og 4 år

 

Shurdur
Shurdur fin sweater til de raske drenge (og piger). Strikket i det skønne Peruvian Highland - et garn der efter sigende næsten strikker sig selv.. Modellen kan strikkes i størelserne 2 til 10 år.

Dip Dye jumper Dip Dye jumper
Dip Dye jumper. Fin og blød jumper til de mindste med dip dye effekt..
Til venstre min model og til højre billede fra opskrifte.
Opskriftern er gradueret i størrelserne 1 år til 11 - 12 år. En rigtig lun feminin pigemodel strikket i det bløde Yaku garn
 

 

Københavneren

"Københavneren" - lige til at slentre rundt i på Nørrebro eller Vesterbro eller her i Jylland. Lang  cardigan strikket i Dansk Pelsuld. Den er stærkt vanedannende, når først den er prøvet på, er det en kamp at få den af igen.

Trøje med retriller Trøje med retriller
 Trøje med retriller  Trøje med retriller.

Ny opstrikket er den grønne model øverst til venstre. Opskriften står Ellen Holm for - den lyseblå var første model jeg havde - den er solgt.
Den "nye" grønne er strikket i 1 tråd silk/mohair og 1 tråd Kashmir Lux - man kan ikke forestille sig noget blødere og lettere.

 

LillebrorLillebror hedder denne lille babyvest/undertrøje strikket i Geilsk tynd uld. Der er jo faktisk tale om lillesøster i det her tilfælde. Det er en model, jeg bliver ved med at vende tilbage til - den er utrolig god, og den er blevet strikket her i utallige farvevariationer. Sidste skud på stammen er den orange.

Særudgave Særudgave
Særudgave En sommerlig model fra Bente Geils jubilæumsbog strikket i Ggarnet "Sommer" en fin blanding af hamp, bomuld og rami. Modellen har flere fine detaljer .  

 

Stor stil Stor stil
Stor stil er go' stil. 
Ikke nogen ny opskrift , men nyopstrikket her i butikken. 
Fin kjole/tunika fra Geilsk - her strikket i den lækre bomuld/uld.
 

 

Tranum Tranum
Tranum. Klassisk, let, blød og enkel, sådan er denne sweater strikket i 1 tråd silke/mohair og 1 tråd tynd lammeuld. "- farvede ribkanter og snoninger ved raglanærmerne  

 

 

 


  

 

 


  

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS