De 10.

Her kan du se nogle af de 10 senest opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Hjertespin

Hjertespin Velsiddende one sizeponcho i et virkelig flot mønster, der tilmed er underholdende at strikke. Strikket i Dansk Pelsuld.

Shadow Shadow
Shadow. Navnet giver næsten sig selv på dette skønne tørklæde strikket i skyggestrik i det bløde, behagelige garn Tibet.  

 

Elefant Babystrik på p 3
Elefant hedder logisk nok den lille cardigan strikket efter Lene Holme Samsøe's forholdsvis nye hæfte Babystrik på p 3.
Strikket i Yaku, et garn der er perfekt at strikke de mange opskrifter i hæftet med.
Elefant

 

RigmorRigmorRigmor et skønnere sjal er svært at forestille sig. Strikket i to garner en silk-mohair og en alpakka. Sjalet er falder fint om skuldrene uden at virke tungt. Farverne er smukt afstemt og tager udgangspunkt i P. S. Krøyers maleri "Aftensstemning fra Skagen". Selvom man ikke kender maleriet, bliver man facineret af farverne. Det er en af den slags strik der fremkalder et "mmmm".

PonchoSkrå poncho /halvponcho.
Kært barn har mange navne, men et dejligt varmt stykke, som sidder lidt asymetrisk. Det er et stykke tøj man bliver ret afhængig af. Strikket i det bløde, bløde og lette garn Tibet. Det kan selv den sarteste sarte bruge, det er helt varmt uden den mindste form for krads.

JardinJardin  
Jardin. Tofarvet patent er slet ikke svært (hvis man kan). Her et eksempel på et skønt tørklæde strikket i netop tofarvet patent. Garnet er Pernilla, så selvfølgelig er tørklædet både lundt og blødt. 
Billederne er ikke helt retfærdige, jeg skal få taget nogle andre. tørklædet måler ca 40 x 200 cm.
 

 

SorbetSorbet cardigan. En utrolig populær cardigan strikket i to tråde silk mohair. Opskriften købes lige her mens garn og knapper er her i butikken.

 weekendWeekend dejligt navn til en dejlig trøje. Strikket i Camarose LamaTweed. Blød og varm. One size og pæn og klædelig på alle.

Cardigan med rundt bærestykkeTrøje med rundt bærestykke. En uundværlig trøje strikket i Dansk Pelsuld i skønne farver. Kommer man til at tænke på en kofte? måske.

AndelenAndelen
Andelen nederdel fra Geilsk (hvor ellers med det navn). Her er den strikket i Geilsk hamp, men den kan meget let strikkes i Geilsk sommer. Modellen her er perfekt til denne årstid (halvkoldt). Strik den i "Sommer" og den er klar til næste forår. Har du ikke strikket nederdel eller kjoler i strik før, kan det varmt anbefales - det er så behageligt at have på.

 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS