De 10.

Her kan du se nogle af de 10 senest opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Foss Foss
Foss klassisk sweater med et rundt bærestykke i et grafisk smukt, nordisk mønster.
Strikket i to tråde - en New Zealandsk lammeuld og 1 mohair silk. Kan man forestille sig noget mere lækkert. 
Sweateren er let taljeret, som giver et feminint strejf. og sidder rigtig fint.
Enkel og alligevel fine detaljer.
Opskriften er fra Filcolanas forårskollektion.
Foss

 

Lillebrors romberLillebrors romber Selvfølgelig skal en lillebror have sådan en. Opskrift fra Petite Knit og her er den strikket i Peruvian Highland - som er perfekt til det formål.

Trekantet sjal med domino og banestrikningT

rekantet sjal med domino- og banestrik.
Skønt sjal strikket i Hjelholts 1-tr skiftegarn og en ensfarvet af samme slags. Lige til en kold aften foran fjernsynet, eller til at varme skuldrene under et møde - altså meget anvendeligt.

Ella Ella En eksklusiv sweater strikket på tykke pnde med flere forskellig slags garn. To forskellige farver Tilia og to tråde Arwetta, giver et vidunderligt farvespil - som er svært at gengive. Rombemønster og fine detaljer i ribben bag.
En sweater mange sikkert kender fra  de sociale medier
Ella Ella

 

Hjertespin

Hjertespin Velsiddende one sizeponcho i et virkelig flot mønster, der tilmed er underholdende at strikke. Strikket i Dansk Pelsuld.

Shadow Shadow
Shadow. Navnet giver næsten sig selv på dette skønne tørklæde strikket i skyggestrik i det bløde, behagelige garn Tibet.  

 

Elefant Babystrik på p 3
Elefant hedder logisk nok den lille cardigan strikket efter Lene Holme Samsøe's forholdsvis nye hæfte Babystrik på p 3.
Strikket i Yaku, et garn der er perfekt at strikke de mange opskrifter i hæftet med.
Elefant

 

RigmorRigmorRigmor et skønnere sjal er svært at forestille sig. Strikket i to garner en silk-mohair og en alpakka. Sjalet er falder fint om skuldrene uden at virke tungt. Farverne er smukt afstemt og tager udgangspunkt i P. S. Krøyers maleri "Aftensstemning fra Skagen". Selvom man ikke kender maleriet, bliver man facineret af farverne. Det er en af den slags strik der fremkalder et "mmmm".

PonchoSkrå poncho /halvponcho.
Kært barn har mange navne, men et dejligt varmt stykke, som sidder lidt asymetrisk. Det er et stykke tøj man bliver ret afhængig af. Strikket i det bløde, bløde og lette garn Tibet. Det kan selv den sarteste sarte bruge, det er helt varmt uden den mindste form for krads.

JardinJardin  
Jardin. Tofarvet patent er slet ikke svært (hvis man kan). Her et eksempel på et skønt tørklæde strikket i netop tofarvet patent. Garnet er Pernilla, så selvfølgelig er tørklædet både lundt og blødt. 
Billederne er ikke helt retfærdige, jeg skal få taget nogle andre. tørklædet måler ca 40 x 200 cm.
 

 

 

 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS