De 10.

Her kan du se nogle af de 10 senest opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Retrille striber
Retrille striber skøn bluse strikket i Hjelholts to-trådet mohair. Fin, feminin og meget anvendelig - virkelig en "must have". 

Ranunkel Ranunkel

Ranunkel er det fine navn til denne bluse med fine detaljer på ryg, sider og ærmer. Strikket i Silka Lux og Mohair/ silk.

Så blødt og lækkert - sidder fint og er god til hverdag og lidt pænere brug.

Ranunkel

 

Kyser x 2
Kyser til baby.
Vist mest for at prøve min strikke mølle (til bindebånedene) strikkede jeg kyser og så kan der altid diskuteres om drengebabyer bruger kyser ?? Den lyserøde er strikket i Anina (100% merinould) den lyseblå er strikket i Indiecita (100% Alpaca) Begge bløde og lækre. Opskrifterne er fra Mette Hvitveds bog "Barselsstrik" som jeg lånte på biblioteket - den er ikke her i butikken.

OslosweaterOslosweater klassisk sweater strikket i 1 tråd Tilia og 1 tråd Tibet - blødt med blødt. Opskriften er fra Petite Knit.

Ny NorskNynorsk  muligvi sinspireret af de norske mønstre er denne pullover strikket i det populære og meget bløde garn Tibet. Mønsterstrik giver mange muligheder for variationer . Et andet farvevalg og der er en helt anderledes model.

Lille Noor med hue lille pilot
Fra Lene Holme Samsøe's hæfte "Babystrik på pinde 3" er her strikket trøjen "Lille Noor" og huen "Lille pilot". Hæftet er ikke nyt, men der er lutter fine opskrifter som er tidløse og evig aktuelle. Her er strikket i strømpegarn fra Regia.

BlondehueBlondehue. Gode venner skulle have et barnebarn, så jeg strikkede denne blondehue (gæt selv kønnet). Opskriften er fra Knitting for Olive og garnet er i dette tilfælde Anina. Så fin og så blød - det er svært at forestille noget mere yndigt til en lille ny. her er det dog i str 3 mdr.

Sunday Tee
Sunday Tee en fin sommerbluse. Meget populær opskrift fra Petite Knit, her strikket i Geilsk bomuld/uld i den eftertragtede gule farve.

Kastellet
Kastellet en skøn bluse strikket i Arwetta og Tilia. Blusen er strikket oppefra og øverst i det fine hulmønster er brugt to tråde Tilia (mohair/silke) efter hulmønsteret skiftes den ene tråd ud med Arwetta (merino/nylon). En rigtig overgangsbluse eller til en kølig sommerdag.

Bluse i Luna
Bluse strikket i genbrugsgarnet Luna med et smukt hulmønster på ærmerne. Garnet er spundet af genbrugsuld fra opkradset strik. Virkelig blød og lækker, skal "mærkes".

 
Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS