De 10.

Her kan du se nogle af de 10 senest opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Lille Noor med hue lille pilot
Fra Lene Holme Samsøe's hæfte "Babystrik på pinde 3" er her strikket trøjen "Lille Noor" og huen "Lille pilot". Hæftet er ikke nyt, men der er lutter fine opskrifter som er tidløse og evig aktuelle. Her er strikket i strømpegarn fra Regia.

BlondehueBlondehue. Gode venner skulle have et barnebarn, så jeg strikkede denne blondehue (gæt selv kønnet). Opskriften er fra Knitting for Olive og garnet er i dette tilfælde Anina. Så fin og så blød - det er svært at forestille noget mere yndigt til en lille ny. her er det dog i str 3 mdr.

Sunday Tee
Sunday Tee en fin sommerbluse. Meget populær opskrift fra Petite Knit, her strikket i Geilsk bomuld/uld i den eftertragtede gule farve.

Kastellet
Kastellet en skøn bluse strikket i Arwetta og Tilia. Blusen er strikket oppefra og øverst i det fine hulmønster er brugt to tråde Tilia (mohair/silke) efter hulmønsteret skiftes den ene tråd ud med Arwetta (merino/nylon). En rigtig overgangsbluse eller til en kølig sommerdag.

Bluse i Luna
Bluse strikket i genbrugsgarnet Luna med et smukt hulmønster på ærmerne. Garnet er spundet af genbrugsuld fra opkradset strik. Virkelig blød og lækker, skal "mærkes".

 Annac cardigan my sizeAnnas Cardigan - My size Skøn cardigan. Opskrift fra Petite Knit og garnet er Novara. Fin og festlig med tilpas glimmer og palietter - en rigtig sommersag.

Vuggestuesweater x2 Vuggestuesweater x2
Vuggestuesweater som navnet antyder en sweater rigtig god i vuggestuen, både til leg, middagssøvn mm.
Den bliver faktisk ikke lettere at strikke i dobbelt Yaku, blødt merinould, som er superwashbehandlet. Fint til en fortravlet småbørnsfamilie.
 

 

MælkebøttenederdelMælkebøttenederdel.

Strikket i Økologisk sommeruld fra CaMarose - opskriften er fra Petite Knit.
Hvilken lille pige vil ikke gerne have sådan en?

Kontrast sweaterKontrastsweater. Garnet er Dolce og opskriften er fra Petite knit. Farven er koks og en varm gul.  Hvad skal jeg sige ?? En skøn forårssag ikke for varm og ikke for kølig - god ude og inde.

Jakke i DolceHelt enkel og ganske anvendelig er denne lange cardigan med ballonærmer strikket i Dolce, en blanding af Mohair og acryl. Strikket på store pinde, så den er færdig før man aner,


  

 

 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS