De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

JardinJardin  
Jardin. Tofarvet patent er slet ikke svært (hvis man kan). Her et eksempel på et skønt tørklæde strikket i netop tofarvet patent. Garnet er Pernilla, så selvfølgelig er tørklædet både lundt og blødt. 
Billederne er ikke helt retfærdige, jeg skal få taget nogle andre. tørklædet måler ca 40 x 200 cm.
 

 

SorbetSorbet cardigan. En utrolig populær cardigan strikket i to tråde silk mohair. Opskriften købes lige her mens garn og knapper er her i butikken.

 weekendWeekend dejligt navn til en dejlig trøje. Strikket i Camarose LamaTweed. Blød og varm. One size og pæn og klædelig på alle.

Cardigan med rundt bærestykkeTrøje med rundt bærestykke. En uundværlig trøje strikket i Dansk Pelsuld i skønne farver. Kommer man til at tænke på en kofte? måske.

AndelenAndelen
Andelen nederdel fra Geilsk (hvor ellers med det navn). Her er den strikket i Geilsk hamp, men den kan meget let strikkes i Geilsk sommer. Modellen her er perfekt til denne årstid (halvkoldt). Strik den i "Sommer" og den er klar til næste forår. Har du ikke strikket nederdel eller kjoler i strik før, kan det varmt anbefales - det er så behageligt at have på.

Viggos sweater
Viggos sweater  strikket i det gode superwash merino uld "Yaku". Til raske småbørn, opskriften findes i str o - 4 år. Rigtig fin til både drenge og piger

Nala Cardi Nala Cardi
Nala Cardi strikkekit til velsiddende eksklusiv cardigan med spændende detaljer. Strikket i en skøn kombination af kashmir og lammeuld.  

 

Unica Unica
Unica strikkekit til dette tørklæde hvor forskellige mønstre afprøveso det blødeste cashmir.  

 

Ladies ChoiseLadies Choise  
Ladies Choise Strikkekit fra Familien Davidsen. Materialet er lammeuld med en følgetråd i Kashmir lux. Så fin og feminin med "afknappelig lomme". Slids bag er en lille fin detalje.

 

Krabasken Krabasken
Krabasken Krabasken En del af Filcolanas Holberg serie. Trøje strikket i alpakka og kid mohair i den skønneste beige farve, så mønsteret rigtig kan komme til sin ret. Vrangmaskerne er på retsiden, hvilket også er med til at give en god effelkt.

 

 

 

  


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS