De 10.

Her kan du se nogle af de senest opstrikkede modeller. De kan ses og evt. prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.
Wednesday sweaterWednesday sweater
Wednesdaysweater. Har egentlig været færdig længe, mend er blevet glemt. Igen en opskrift fra Petite Knit, strikket i "Handdyed Happiness" sammen med Dansk Pelsuld. Rullekrave og slids i siderne er blot nogle af de detaljer, der gør denne opskrift til noget helt særligt.

Ankers sommerbluseAnkers sommerbluse opskrift fra Petite Knit og garnet er Miranda, en blanding af bomuld, hør og acryl - meget behagelig i sommervarmen.

Karla Som sådan ikke noget nyt design, men sød alligevel, er denne kjole/tunika til lillepigen. Modellen hedder Karla og er designet af Lene fra Lillestrik. Sælges her som kit og som opskrift med garn.

Gyvel vest Gyvel vest
Gyvel trøje Gyvel vest Opskrift fra Annette Danielsens hæfte "Vestenvind". Det gode ved det hæfte er at veste modellerne som der er 9 af også er lavet som trøjer - et fint hæfte efter min mening. Den lyseblå er min, og den er strikket i en tråd tweed fra Geilsk og 1 tråd Tilia - behøver jeg skrive at den er både lun og lækker

 

Vest no 6Vest no 6
Jeg har sagt flere gange, at nu kommer der ikke flere veste, men - - - her er vest no 6 fra My Favourite Things Knitwear Dvs. garnet den er strikket i her er Snefnug og opskriften er fra My Favourite Knitwear.
Behøver jeg sige at vesten er ganske uovertruffen.

 

Cafesweater

Så må cafe'erne gerne lukke op igen, for nu er min cafesweater klar. skøn model strikket i 1 tråd Dansk pelsuld og 1 tråd 1-trådet mohair. Giver en god tykkelse og en dejlig blødhed. Se mer om modellen her

GrafitiGraffiti sjov og glad bluse strikket i Peart multifarvet sock og forskellige farver mohair. Den er både blød og varm.

Zipper slipover Zipper slipover
Zipper Slipover Opskrift fra Petite Knit strikket i Håndværksgarn. Mere er der vel næsten ikke at sige - udover at der er fine detaljer i opskriften. Zipper slipover

 

Smock halsedisseSmock halsedisse my size Blød og varm er denne halsedisse strikket i lamatweed. Rigtig god i denne overgangstid, hvor det fryser den ene dag og højt solskin den næste. Opskriften er fra CaMaRose.

Syren Syren nær
Syren Syren strikket for lang tid siden. 
Det er det skønneste strikkekit fra Fam Davidsen i mohair og shetlandsuld. Jeg har strikket den i marineblå (som er helt umulig at se det fine mønster på. Men jeg er godt tilfreds med blusen, og nu kan I selv vurdere. Den skal nu mærkes på live for at få den rette retfærdighed.

 
Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS