De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

LillebrorLillebror hedder denne lille babyvest/undertrøje strikket i Geilsk tynd uld. Der er jo faktisk tale om lillesøster i det her tilfælde. Det er en model, jeg bliver ved med at vende tilbage til - den er utrolig god, og den er blevet strikket her i utallige farvevariationer. Sidste skud på stammen er den orange.

Særudgave Særudgave
Særudgave En sommerlig model fra Bente Geils jubilæumsbog strikket i Ggarnet "Sommer" en fin blanding af hamp, bomuld og rami. Modellen har flere fine detaljer .  

 

Stor stil Stor stil
Stor stil er go' stil. 
Ikke nogen ny opskrift , men nyopstrikket her i butikken. 
Fin kjole/tunika fra Geilsk - her strikket i den lækre bomuld/uld.
 

 

Tranum Tranum
Tranum. Klassisk, let, blød og enkel, sådan er denne sweater strikket i 1 tråd silke/mohair og 1 tråd tynd lammeuld. "- farvede ribkanter og snoninger ved raglanærmerne  

 

Thors sweater Thors sweater
Thors sweater strikket i Yaku. Så fin til en lille dreng. Opskriften er til str 1 - 2 - 3 år.  

 

Trold 2 babyhuer strikket i  en skøn blanding af alpaca og silke. Huerne hedder Trold (hvorfor mon?) og er fra Signe Strømgaard's strikkehæfte "Strik til spilopper.

August x2August her i to udgaver. Babybukser strikkekit fra Lillestrik. Strikket i patentstrik - ingen skade at få det genopfrisket og materialet er bomuld/uld - bløde, varme og meget lækre.

FridaFrida 
Gamasjer og nederdel i et. Strikket i bomuld/uld størrelsen er 6-12 mdr. Det er et strikkekit fra Lillestrik og der er en anden valgmulighed for farvekombination nemlig lilla/blomme.

Josefine Josefine
Som sådan ikke noget nyt design men nyopstrikket er dette fine sjal/tørklæde. Josefine er navnet strikket i 100 % alpaca, så det er blødt og varmt.  Farvevalget er lidt påskeinspirerert.

 

Tunika med skyggestrik
Tunika med skyggestrik strikket i Dansk Pelsuld farverne mørk- og lysbeige. Ganske enkelt, underholdende at strikke, behagelig og anvendelig i brug, sådan!

 

 


  

 

 


  

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS