De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Sedimentum Sedimentum
Sedimentum Har været færdigt og i butikken et stykke tid.
Jeg er kommet i tvivl, om det er vist her på siden. Men det er et helt vidunderligt tæppe til baby, barn eller som en luxusplaid - og ikke mindst er det et fint mix af farver.
Strikket i Pernilla fra Filcolana.
 

 

Raglansweater i struktur strikRaglansweater i strukturstrik. En rigtig forårssag strikket i det bløde merinould. Meget klædelig og anvendelig halsåbning/krave.

Ribtrøje med hulmønsterRibtrøje med hulmønster  
Ribtrøje med hulmønster. Elegant ribtrøje strikket i Hjelholts merinogarn. Blød og varm.  

 

Sally priksjal Sally priksjal
Sally priksjal Sally Vidunderligt sjal/tørklæde i et skønt stjernemønster. 100% uld pakket i kit med 4 forskellige bundfarver at vælge mellem

 

Tibet tørklædeTibet tørklæde blødt, lækkert, varmt. Strikket i det skønne Tibet garn. Det skal mærkes, så kan man ikke lade være.

Halvvanter med gitterUundværlige er disse halvvanter med gitter. Ikke nogen ny model - den har været her før strikket op i Yaku. Her er den strikket i den tynde lamauld. Virkelig smukt resultat 

AubergineAubergine hedder denne vidunderlige cardigan - i opskriften er den strikket op i farven aubergine. Garnet er Hjelholts 1- trådet uld. Enkel og alligevel med fine finesser.

Helt klein Helt klein
Helt klein Helt klein Dette fine sæt kan næsten ikke hedde andet.
Bluse og bukser med variationsmuligheder strikket i Yaku, dejligt superwash behandlet merinould. Mulighed for at strikke i økologisk sommeruld.
Alt fra CaMaRose

 

Simplicity

Simplicity strikket i Yakokse uld - den skal faktisk mærkes, for den er så blød og let, og med et feminint snoningsmønster i raglanindtagningerne. En rigtig klassiker.

Stjernedrys Stjernedrys
Stjernedrys  er det passende navn til denne fine sweater.
Strikket i Pernilla. Her i farverne koks og Acacia. Modellen er både til voksne og børn. Lav din helt egen farvekombination - den kan kun blive flot.
 

 

 
  

 

 


  

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS