De 10.

Her kan du se nogle af de 10 sidst opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

Stor stil Stor stil
Stor stil er go' stil. 
Ikke nogen ny opskrift , men nyopstrikket her i butikken. 
Fin kjole/tunika fra Geilsk - her strikket i den lækre bomuld/uld.
 

 

Tranum Tranum
Tranum. Klassisk, let, blød og enkel, sådan er denne sweater strikket i 1 tråd silke/mohair og 1 tråd tynd lammeuld. "- farvede ribkanter og snoninger ved raglanærmerne  

 

Thors sweater Thors sweater
Thors sweater strikket i Yaku. Så fin til en lille dreng. Opskriften er til str 1 - 2 - 3 år.  

 

Trold 2 babyhuer strikket i  en skøn blanding af alpaca og silke. Huerne hedder Trold (hvorfor mon?) og er fra Signe Strømgaard's strikkehæfte "Strik til spilopper.

August x2August her i to udgaver. Babybukser strikkekit fra Lillestrik. Strikket i patentstrik - ingen skade at få det genopfrisket og materialet er bomuld/uld - bløde, varme og meget lækre.

FridaFrida 
Gamasjer og nederdel i et. Strikket i bomuld/uld størrelsen er 6-12 mdr. Det er et strikkekit fra Lillestrik og der er en anden valgmulighed for farvekombination nemlig lilla/blomme.

Josefine Josefine
Som sådan ikke noget nyt design men nyopstrikket er dette fine sjal/tørklæde. Josefine er navnet strikket i 100 % alpaca, så det er blødt og varmt.  Farvevalget er lidt påskeinspirerert.

 

Tunika med skyggestrik
Tunika med skyggestrik strikket i Dansk Pelsuld farverne mørk- og lysbeige. Ganske enkelt, underholdende at strikke, behagelig og anvendelig i brug, sådan!

Bella tæpper Bella tæpper
Bella tæpper Til verdens bedste tvillinger er disse Bellatæpper strikket i Yaku - skønt superwashbehandlet merinould. Æblegrøn og brændt orange. Nederste billede er inden vask.

 

Stribet babytrøje Stribet babytrøje
Det sker af og til at en model er så populær at den strikkes op i flere farver.
Det er tilfældet her for den stribede trøje. Ny er den røde udgave strikket i Indiecita (100% alpaca). Det giver en god effekt, når der mixes med en håndfarvet (flerfarvet) og en ensfarvet.
Den grønne udgave er fra tidligere og er strikket i en blanding af bomuld og alpaca.
Modellen udmærker sig ved at være dobbelt foran, derfor nem at klæde de små på med.
Sjovt at se, hvor stor betydning farverne har.

 


  

 

 


  

 

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS