De 10.

Her kan du se nogle af de 10 senest opstrikkede modeller. De kan ses og prøves her i butikken. Jeg håber, de under alle omstændigheder kan være til inspiration. De vil blive udskiftet, stille og roligt i takt med at der bliver strikket nyt op. Det er effektive strikkere, der strikker for mig - af og til går det så stærkt, at jeg ikke helt kan følge med. Flere har fejlagtigt troet, at det var hele butikkens udvalg, men tro mig - der er mere i butikken.

 Annac cardigan my sizeAnnas Cardigan - My size Skøn cardigan. Opskrift fra Petite Knit og garnet er Novara. Fin og festlig med tilpas glimmer og palietter - en rigtig sommersag.

Vuggestuesweater x2 Vuggestuesweater x2
Vuggestuesweater som navnet antyder en sweater rigtig god i vuggestuen, både til leg, middagssøvn mm.
Den bliver faktisk ikke lettere at strikke i dobbelt Yaku, blødt merinould, som er superwashbehandlet. Fint til en fortravlet småbørnsfamilie.
 

 

MælkebøttenederdelMælkebøttenederdel.

Strikket i Økologisk sommeruld fra CaMarose - opskriften er fra Petite Knit.
Hvilken lille pige vil ikke gerne have sådan en?

Kontrast sweaterKontrastsweater. Garnet er Dolce og opskriften er fra Petite knit. Farven er koks og en varm gul.  Hvad skal jeg sige ?? En skøn forårssag ikke for varm og ikke for kølig - god ude og inde.

Jakke i DolceHelt enkel og ganske anvendelig er denne lange cardigan med ballonærmer strikket i Dolce, en blanding af Mohair og acryl. Strikket på store pinde, så den er færdig før man aner,

Foss Foss
Foss klassisk sweater med et rundt bærestykke i et grafisk smukt, nordisk mønster.
Strikket i to tråde - en New Zealandsk lammeuld og 1 mohair silk. Kan man forestille sig noget mere lækkert. 
Sweateren er let taljeret, som giver et feminint strejf. og sidder rigtig fint.
Enkel og alligevel fine detaljer.
Opskriften er fra Filcolanas forårskollektion.
Foss

 

Lillebrors romberLillebrors romber Selvfølgelig skal en lillebror have sådan en. Opskrift fra Petite Knit og her er den strikket i Peruvian Highland - som er perfekt til det formål.

Trekantet sjal med domino og banestrikningT

Trekantet sjal med domino- og banestrik.
Skønt sjal strikket i Hjelholts 1-tr skiftegarn og en ensfarvet af samme slags. Lige til en kold aften foran fjernsynet, eller til at varme skuldrene under et møde - altså meget anvendeligt.

Ella Ella En eksklusiv sweater strikket på tykke pnde med flere forskellig slags garn. To forskellige farver Tilia og to tråde Arwetta, giver et vidunderligt farvespil - som er svært at gengive. Rombemønster og fine detaljer i ribben bag.
En sweater mange sikkert kender fra  de sociale medier
Ella Ella

 

Hjertespin

Hjertespin Velsiddende one sizeponcho i et virkelig flot mønster, der tilmed er underholdende at strikke. Strikket i Dansk Pelsuld.


 

  

Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS