Alt det andet - eller ihvertfald noget af det.

Mohair plaider

Trænger du til lidt luxus og er glad for stærke farver? . Så er plaiden du har fortjent lige her. Mohairplaid i skønne farver - her i butikken nu. 

 HornvarerGarnsmykker fra Hornvarefabrikken. Ægte dansk kvalitetets kunsthåndværk. Det er ikke hele udvalget, som er vist her.

Strikkekurve Strikkekurve
Håndflettede kurve fra Ghana
Et must for enhver strikker.
Kurvene er den del af et Fair Trade Projekt i Ghana.
her er flere forskellige farver, faconer og størrelser at vælge mellem-

       

 

 

 

Bøger:
Der findes enorme mængder af fine strikkebøger/hæfter på markedet - her nogle af de seneste udgivelser, som er her i butikken.

Nordisk Strejf 2  Fra Nordisk Strejf 2 
 Vokseværk  Fra Vokseværk
 Keep it Simple  Raw
 Masker fra Marrakech  Fez
 Sjaler Nordfra  Vinterbørn

 

BedstestrikEgostrikDe fleste elsker at strikke til de helt små, dels går det hurtig og dels er der den helt specielle nåeee effekt. Men, de små har det med at blive større - ikke nødvendigvis dårligt, for her er to fine booklets til børn fra 2 - 10 år, så fortvivl ikke.

Nordisk Strejf 2 af Anne Ventzel: Her er efterfølgeren til NORDISK STREJF, som udkom i 2016 med strik til børn i alderen 1-4 år. Anne Ventzel har igen med inspiration fra nordisk strik skabt otte stilsikre opskrifter og denne gang til de lidt større børn. Billedet til højre er en af modellerne "Trøje med trekantede formationer".

Vokseværk af Susie Haumann:I strikkehæftet VOKSEVÆRK finder du lækkert strik til aktive børn i alderen 2-8 år.
Der er plads til leg og bevægelse i de 11 anvendelige modeller med enkelhed i design og teknik. Der er skønne trøjer og sweatre, en kjole, en hue og en sej “arbejdsjakke”. Modellerne er vist i to farvekombinationer og de fleste kan strikkes til både drenge og piger. Billedet til højre er en af modellerne "Storebror".

Keep it simple af susie Haumann: I strikkehæftet KEEP IT SIMPLE præsenteres 8 smukke modeller til kvinder str. S-XL. Modellerne er designet i rene linjer med fine detaljer i designet.  Susie har lagt vægt på enkelhed i både teknik og montering, så nye strikkere kan sagtens være med her. Billedet til højre er modellen "Raw".

Masker fra Marrakech af Annette Danielsen: Inspirationen er marokkansk, designet er dansk. Farver, former og stemninger fra Marrakech er inspirationen bag denne strikkebog. MASKER FRA MARRAKECH indeholder 17 opskrifter til kvinder: Korte og lange cardigans, bluser og trøjer, åbne og lukkede modeller. Modellerne er designet med fokus på glæden ved håndværket og gode løsninger. 
Billedet til højre er modellen "Fez".

Sjaler nordfra af Karen S Lauger: Opskrift på 18 smukke, strikkede sjaler der er inspireret af den vilde nordiske natur. Smukke billeder og illustrationer

Vinterbørn af Sys Fredens: Tidløs og lækker strik til drenge og piger mellem fire og tolv år. Design med god bevægelsesfrihed, og flere så lette at strikke, at begynderer sagtens kan være med. 

Bedstestrik af Sisse Chytræus: Bogen er lavet som en hel garderobe til baby med alt, med alt det man behøver til den lille ny. Modellerne er lavet i et enkelt snit med rig mulighed for selv at lege videre med farver, striber og mønstre.

Ego strik af Lene Holme Samsøe:Bogen indeholder 32 opskrifter til kvinder, hvoraf flere vil være genkendelige varianter af Samsøe's skønne baby- og børnedesigns. Bogens opskrifter er strikket i forskellige garner. Trøjerne er alle gradueret i minimum fire størrelser (S til XL), men en del har også størrelse XS og XXL med.En bog der vil tiltale mange strikkere, da Lene  Holme Samsøe er kendt som en  erfaren strikkedesigner med en lanf række strikkebøger bag sig.

Garnskåle Kopper
 Strikkeskåle og krus med strikkeord fra dygtige Trine Bruun www.bruunskeramik.dk er også at finde her i butikken.  Dansk kunsthåndværk når det er bedst.

  Broderi.

Her er et repræsentativt udvalg af broderikit fra Fru Zippe . 
Større kit kan bestilles fx julekalender, juletræstæpper m.m.

Fru Zippe broderikit Fru Zippe broderikit
Fru Zippe broderikit Fru Zippe broderikit
Fru Zippe broderikit Fru Zippe broderikit

 

 

 Pels pom pom Ny forsyning pels pompom. Helt ægte ræv. To størrelser. Hvid, grå, sort og rævefarve. 

Lammeskind.

Lammeskind

Fine, bløde vaskbare lammeskind i nuancer fra helt sort til lys grå. Alle fra vores egen besætning. Perfekt til baby, i bilen, i yndlingsstolen, i sengen og - - - -. God gaveide til en du virkelig vil det godt. 

 

Alpaka plaider.

             Vævet alpaka plaidVævede plaider. Vælg mellem lys grå eller koks. Fremstillet af kvinder i Bolivia. Det er svært at finde noget som er blødere, varmere eller smukkere. En god mulighed for lidt luxus i hverdagen. 

 Knapper.

Mere end 250 forskellige knapper er at finde i butikken. Igen noget for enhver smag. Sjove, enkle, finurlige i utallige former og farver. Kokos, tin, træ, plast, stof, perlemor - blot nogle af materialerne.

Knapper
En tilfældig håndfuld fra knappeudvalget, så mon ikke der er mulighed for at finde netop "knappen"?
Der kommer ofte ny forsyning, så hvis du synes de her er ved at være kendte, er der næsten med garanti nogen du endnu ikke har set.

 

 


Gaardbutique Rosenlund

Hobro Landevej 147
Sjørring
8830 Tjele

E-mail:
margrethe@rosenl.dk

Tlf. 6136 6507

Åbningstider:
Mandag og torsdag
11.00 - 17.30
Eller efter aftale.

Find vej...

 

Få nyhedsbreve fra Rosenlund

Indtast din e-mailadresse:

Nordjysk Webdesign ApS